Prispevajte svoj recept

Prispevajte svoj recept

Vabimo Vas k sodelovanju!

Dragi obiskovalci naše spletne strani,

ste strastni kuhar, ki rad eksperimentira v kuhinji? Ali pa morda imate družinske recepte in nasvete, ki jih želite deliti z drugimi?

Naša spletna stran Vsirecepti.si je prostor, kjer se zbiramo ljubitelji kuhanja po vsej Sloveniji. Ker želimo, da postane naša kuharska skupnost še bolj pestra, sprejemamo recepte, ki jih na naši strani še ni. Z iskanjem preverite ali recept, za katerega želite, da ga objavimo, slučajno že ne obstaja v naši bazi receptov.

Ne glede na to, ali pripravljate tradicionalne jedi iz svoje domače kuhinje ali eksperimentirate s sodobnimi kulinaričnimi trendi, vsak prispevek je dobrodošel. Skupaj bomo ustvarili kulinarično zakladnico, polno okusnih idej.

Kako lahko sodelujete?

Kliknite na spodnji gumb in izpolnite kratek vprašalnik. Skrbno izpolnite vsa polja.* Ko pregledamo vaše odgovore, recept objavimo na tej spletni strani.

Na koncu vprašalnika lahko oddate tudi svoj e-mail in sodelujete v žrebanju za našo majico z motivom jagode 🍓!

Veselimo se vaših okusnih receptov in koristnih nasvetov.

Dober tek in veselo kuhanje!


*Pridržujemo si pravico da, če vprašalnik ne bo skrbno izpolnjen, oziroma bo manjkal kakšen od glavnih delov recepta (ime jedi, sestavine, postopek), recepta ne objavimo.